STRIVE BRAZILIAN JIUJITSU ARNHEM
WELCOME TO THE ROUGHHOUSE!

Kom gewoon langs voor een gratis proefles!

Alleen met een training kun je daadwerkelijk ervaren hoe het is om BJJ te trainen bij STRIVE JiuJitsu Arnhem. Je zult best moe worden maar je hoeft niet bang te zijn dat je helemaal mishandeld thuis zult komen. Veiligheid staat bij ons voorop. Naast hard werken en de nodige humor. Als je nog geen Gi (BJJ pak) hebt, hoeft dat geen probleem te zijn. Wij hebben hier meestal wel een of twee 'leenpakken' liggen. Wij hanteren een minimum leeftijd van 16 jaar maar als jij een stevige 15 jarige bent en je wilt heel graag, dan doen wij niet heel moeilijk. Strive Brazilan JiuJitsu Arnhem staat bekend om zijn hardheid en doorzettingsvermogen. Dat wil niet zeggen dat wij elkaar letsel toebrengen maar wij knokken wel altijd door.


Laat je ego thuis maar neem altijd vooral een bitje/mondbescherming mee! Niet dat er vaak iets gebeurd, integendeel, maar er kan natuurlijk een ongeval plaatsvinden.

Dat je bijvoorbeeld verkeerd terecht komt of iemand valt bovenop jou.


Wij trainen op de maandag en woensdag van 20:00 uur tot 22:00 uur en op maandag, woensdag en donderdag ook in de ochtend van 07:00 tot 09:00 uur.

Met daarna een uur vrije training. Tevens is er op ook op zondag van 11:00 tot 12:30 uur een vrije training.

Zoals wij zelf ook geregeld gasten hebben van andere Jiu Jitsu Factory locaties, kun jij als Strive lid zelf ook op deze andere locaties gratis meetrainen.


MMA training is op de donderdag van 20:00 uur tot 21:30 uur


Alle trainingen zijn aan het Kazerneplein 2 (ingang aan de Hoflaan), 6822 ET Arnhem.
Wij accepteren de Studentensportkaart


Wij waren al een inclusieve club voordat dat woord was uitgevonden. Dus iedereen is welkom!

We speak Dutch, English and German.


Hier vast een voorproefje van wat BJJ inhoudt.


Hier een impressie van een training bij Strive JiuJitsu